Friday, 4 Dec 2020

کباب زن دستی زینوین

با استفاده از کباب زن دستی زینوین به راحتی انواع کوبیده گوشت، مرغ و ماهی را تهیه کنید. کافی است مواد اولیه را درون مخزن اصلی ریخته و دستگیره پشت دستگاه را همزمان با فشار گوشتکوب مخصوص بر روی مواد بچرخانید. جهت اطلاعات بیشتر توضیحات تکمیلی را مطالعه نمایید. این محصول دارای برچسب اصالت کالا بوه و 1 سال گارانتی معتبر نیز دارد.

کباب زن دستی زینوین

کباب ساز زینوین ( آسانگیر تک جدید ) Zinovin Kebab Maker یک محصول جدید اختراع مبتکرین ایرانی بوده و یک محصول ملی تولید کشور عزیزمان ایران است. این دستگاه دارای گواهی ثبت اختراع به شماره 90659 بوده و تحت برند زینوین عرضه می گردد. کباب ساز زینوین از بهترین مواد اولیه ساخته شده و در طراحی آن سادگی استفاده و راحتی در عین حال زیبایی مد نظر بوده است.

کباب زن خانگی زینوین

شاید بارها اسم دستگاه کباب ساز خانگی را از تبلیغات و تیزر هایی تلویزیونی شنیده باشید و یا در بین دوستان و اقوام نیز در حین صحبت در خصوص کباب کوبیده و یا نحوه سیخ گرفتن کباب کوبیده به این محصول اشاره شده است.بله منظور ما کیای ساز خانگی زینوین است که این روزها بیشتر افراد این محصول را جهت آسان گرفتن کباب به سیخ تهیه کرده اند.این کباب ساز به راحنی و بدون نیاز به برق و یا باطری و فقط با چند حرکت دست قادر به سیخ
رفتن کبابی یکدست بدون ریزش میباشد

ویژگیهای دستگاه کباب ساز خانگی زی نوین :

دارای محفظه ای جهت قرار دادن گوشت و دسته ای دارای لولا
کارکرد دستگاه بسیار راحت بوده و شما به راحتی می توانید کباب درست نمایید
کافی است یکبار این دستگاه کباب زن را تجربه نمایید تا همیشه برای پخت کباب از دستگاه کباب ساز خانگی زی نوین استفاده نمایید
همراه با یکسال گارانتی

ابعاد بدنه : ارتفاع 37 سانتی متر، طول 23 سانتی متر، عرض 15 سانتی متر

ابعاد ریل : 2.5*37 سانتی متر

وزن محصول بدون بسته بندی : 1.408 کیلو گرم

نکاتی در خصوص استفاده از دستگاه کباب زن زینوین:

1. حتما از سیخ های پهن استفاده کنید زیرا استفاده از سیخ های باریک نتیجه مطلوب را نخواهد داد.
2. پس از ریختن مواد کوبیده درون مخزن دستگاه ، گوشت کوب مخصوص را طوری که قسمت شیار دار آن در جهت قطعه حلزونی باشد بر روی آن فشار دهید تا به راحتی مواد به سمت انتهای مخزن هداست شود.
3. دسته چرخان مخصوص را به سمت جهت عقربه های ساعت بچرخانید تا مواد کباب از داخل قالب حجم گیری قابل رویت باشد،بعد دسته چرخاننده را به سمت چپ یا در جهت مخالف عقربه های ساعت بچرخانید تا ریل به انتها برسد.
4. حالا باید نوک سیخ را از سمت قالب حجم گیری وارد دستگاه کنید و به سمت انتهای ریل هدایت کنید تا با دیواره بلند یا تیغه انتهایی ریل برخورد کند یا مماس با آن شود.
5. در مرحله آخر همزمان با فشار زیاد بر روی گوشت کوب و چرخاندن دسته به سمت راست عمل کباب زدن بر روی سیخ انجام می گیرد.
6. بعد از عمل کباب زدن بر روی سیخ،ابتدا وانتهای مواد روی سیخ را با دست ببندید یا مماس سیخ کنید.

*اگر در زمان کباب زدن ، گوشت کامل به سیخ نچسبید یا به صورت تکه تکه شد فشار گوشت کوب را بیشتر کنید.
** اگر با رعایت کردن مورد فوق باز هم مشکل در چسبیدن گوشت به سیخ داشتید یا تخم مرغ دیگری به مواد خود اضافه نمایید و یا بسته به میزان گوشت کمی جوش شیرین بزنید . همچنین می توانید نصف سینه گوشت مرغ را با گوشت گوسفندی مخلوط و چرخ نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *